img 06 4699 5373
img iktrouwjou@trouwbureauamsterdam.nl
img Amsterdam
  • Follow us:
  • LinkedIn

  • Pinterest

Je eigen trouwambtenaar

Getrouwd worden door een eigen trouwambtenaar

We maken eerst een afspraak voor een kennismaking. Helemaal vrijblijvend. Het is voor beide partijen belangrijk dat er een klik is. Zo bereik je het beste resultaat. Tijdens dit gesprek maken we echt kennis en ik leg jullie uit wat ik voor jullie kan betekenen, afhankelijk van jullie wensen. Ik kan jullie nog wat tips meegeven om over na te denken.

Als jullie besluiten dat ik inderdaad jullie “Trouwvrouw” mag zijn dan gaan we de ceremonie verder bespreken. We kunnen dan nog een keer een afspraak in Amsterdam maken of zoveel mogelijk via de mail, skype of telefoon bespreken. Willen jullie graag dat ik naar jullie thuis komt, omdat dat een vertrouwde omgeving is, dan is dat uiteraard mogelijk. Daarvoor betalen jullie dan € 100,- boven op de ceremoniekosten.

Ik stuur jullie een factuur toe, waarvan ik 20% als aanbetaling vraag. Hiervoor reserveer ik de datum, boek eventueel een reis en/of hotel. Ik probeer zoveel mogelijk met openbaar vervoer te reizen. De volledige factuur betalen jullie voordat de ceremonie plaatsvindt. Het liefst per overboeking.

Trouwen in Leusden In dat geval krijgen jullie van mij geen factuur. Ik val dan onder de leges van de gemeente Leusden en krijg door hen ook betaald.

Trouwen in een andere gemeente In de meeste gemeenten is het mogelijk om zelf je trouwambtenaar aan te laten wijzen. Zij benoemen mij dan eenmalig. Hier zijn vaak wel kosten aan verbonden. Deze worden aan jullie doorberekend. Bedenk wel dat je ALTIJD ook de leges van de gemeente betaalt náást de kosten die ik bereken! Ik zou het vervelend vinden als jullie hier niet goed van op de hoogte zijn en daarna nog een factuur als verrassing krijgen.

Trouwen door een eigen trouwambtenaar, zo werkt het

De ontmoeting met Ann & Marc was een feest. Er was onmiddelijk een klik. Later vertelden ze me dat ze tegen elkaar gezegd hadden “ze is gewoon net zoals ons!”