img 06 4699 5373
img iktrouwjou@trouwbureauamsterdam.nl
img Amsterdam
  • Follow us:
  • LinkedIn

  • Pinterest

Huwelijksceremonie

Een huwelijksceremonie is geen stukje dat je opvoert.

Nee, dit verdient een professionele aanpak, stijl. En dat kan heel goed samen gaan met leuk, gezellig en relaxt. Want zo zie ik mijn ceremonies graag. Een bruidspaar dat ontspannen van dat bijzondere moment kan genieten. Een ceremonie waarin humor zit, maar waarbij het officiële gedeelte altijd het officiële gedeelte blijft. Een ceremonie waar je met veel plezier aan terug zal denken, daar ga ik voor. Wonderen kan ik helaas niet verrichten, dus het weer zal altijd afhankelijk blijven van de weergoden ;-)

What you see is what you get, ik ben zoals ik ben, niks meer en niks minder. Geen poespas, geen schmuck.

Ik moet eerlijk vertellen dat ik heel slecht ben in stijve ceremonies. “Dat is niet mijn ding”. Ik vind het belangrijk dat een bruidspaar relaxt kan zijn, omdat zij dan ook veel meer van de ceremonie zullen genieten.

Als Zeeuwse ben ik redelijk nuchter. Ik kan helemaal met jullie meedromen, zonder de realiteit uit het oog te verliezen. Geen cliché’s, een gezonde dosis humor, maar het officiële gedeelte is het officiële gedeelte.

Toga Ik kan een toga dragen, wat de ceremonie een meer officieel karakter geeft. Ik heb een traditionele rode toga en een meer moderne koningsblauwe toga. Maar als jullie liever een feestelijke outfit zien dan kan dat natuurlijk ook. Een toga is geen verplichting.

Huwelijksceremonie