img 06 4699 5373
img iktrouwjou@trouwbureauamsterdam.nl
img Amsterdam
  • Follow us:
  • LinkedIn

  • Pinterest

De kosten van de trouwambtenaar

Wat kost een eigen trouwambtenaar?

Eerlijk is eerlijk, jullie willen graag weten wat de kosten van de trouwambtenaar zijn!

De kosten voor mij als jullie eigen trouwambtenaar zijn afhankelijk van wat jullie willen. Voor een ceremonie (en dat is dus inclusief kennismakingsgesprek en bespreking van jullie ceremonie in Amsterdam) betalen jullie € 750,00. Willen jullie liever wel nog een extra gesprek bij jullie thuis? Natuurlijk kan dat, maar dan betalen jullie € 900,00. Deze genoemde prijzen zijn inclusief reiskosten en btw. Afhankelijk van de gemeente waar jullie trouwen kunnen daar nog benoemingsleges van die gemeente bijkomen. Iedere gemeente mag hiervoor haar eigen kosten bepalen.

Een ceremonie in het buitenland doe ik alleen op heel speciaal verzoek. Er zijn heel veel collega’s die graag naar het buitenland gaan om daar een ceremonie te doen, ik richt mij liever op de paren om me heen zodat ik daar nóg meer aandacht aan kan besteden.

Voor een ceremonie in het buitenland, Europa, bereken ik € 1500,00 inclusief BTW. Buiten Europa is sterker afhankelijk van reis en verblijfkosten, daarom zal ik hiervoor een offerte maken. Zo is het kostenplaatje voor jullie altijd duidelijk en sta je nooit voor verrassingen. Ook hier geldt dat voor een extra bespreking bij jullie thuis € 150,00 extra berekend wordt.   Prijzen zijn inclusief 21% BTW.

Trouwen jullie in Amsterdam, kijk dan even op mijn site Trouwbureau Amsterdam.

Suggesties zijn altijd bespreekbaar.  

kosten van de trouwambtenaar