img 06 4699 5373
img iktrouwjou@trouwbureauamsterdam.nl
img Amsterdam
  • Follow us:
  • LinkedIn

  • Pinterest

Trouwen in Belgie
23rd jan

2015

Trouwen in Belgie

Afbeelding

Wat een dag! Super lief van mijn mannetje om met me mee te gaan, want het was toch een kleine 270 kilometer rijden. Om kwart over zes stapten we in de auto om vervolgens op de ring te ontdekken dat mijn toga aan de kastdeur hing. Rechtsomkeers en in de herkansing. Het was super rustig op de weg, Hemelvaart, maar hoe meer we richting het zuiden gingen hoe meer caravans erbij kwamen. We hadden alle tijd, dus stopten we om de benen te strekken en voor een bakje koffie bij Nederweert en toen hup de auto weer in. Al snel waren we door Luik. Toen bleek ik het verkeerde adres te hebben van de locatie, en we belandden via een smal landweggetje in Aywaille, waar de weg wel Rue de Presseux heette, maar geen kasteel te bekennen. Gelukkig kwam alles op zijn pootjes terecht. Rue du Baron moesten we hebben! Een prachtige plek. Verstopt tussen de bossen met een geweldig uitzicht. Fredje zette me af bij de kapel van het kasteel en ging de buurt “verkennen”.

Ik heb alles klaar gezet en het bruidspaar even opgezocht. Ze waren super relaxt!
Het werd een super persoonlijke ceremonie. Iedereen mocht op een creatieve manier een bijdrage leveren aan een kunstwerk, waarmee ze allemaal getuige waren van deze bijzondere huwelijksvoltrekking. Een blij bruidspaar en veel gasten die me kwamen vertellen dat ze blij waren dat het een leuke ontspannen ceremonie was, ze waren al op erger voorbereid…. ;-).

Ik kon nog mooi even van de gelegenheid gebruik maken om een paar fotootjes te maken van de prachtige locatie. Echt super! Het gezelschap had een lunch om vervolgens met een bus naar Maastricht te vertrekken voor een kerkdienst. Mijn missie was geslaagd! Trouwen in Belgie, bijzonder!

AfbeeldingAfbeeldingAfbeeldingAfbeeldingAfbeelding

Share This :