img 06 4699 5373
img iktrouwjou@trouwbureauamsterdam.nl
img Amsterdam
  • Follow us:
  • LinkedIn

  • Pinterest

Trouwen op Texel
23rd jan

2015

Trouwen op Texel

De lucht is grijs, erg grijs, zó grijs dat het er niet naar uit ziet dat er ook maar enig zonnestraaltje door zal breken vandaag. En het regent, miezeren meer, onophoudelijk. En toch is het een mooie dag! Natuurlijk, want vandaag mag ik Linda en Nils een jawoord vragen. En om het allemaal nóg leuker te maken, ga ik dat doen op Texel! De afgelopen week lag de boot eruit vanwege de storm, gelukkig was dat vandaag een stuk beter! Maar om zeker te zijn dat ik op tijd zou zijn voor de ceremonie, namen we een extra vroege boot. Het huwelijk was om half 3, maar om 11 uur reden we de boot al op, om er vervolgens een half uur later alweer af te rijden. Dat ging voorspoedig! Op zoek naar het Hoornder Kerkje, gewoon om eerst even te zien waar ik moest zijn. Die hadden we al heel snel gevonden, want het is een schattig maar typisch kerkje, dat van mijlen ver op valt in het Tessels landschap.

IMG_0283

We hebben nog alle tijd, dus we rijden naar De Cocksdorp om even bij de vuurtoren te kijken. Daar moet je toch geweest zijn als je op Texel bent. Om kwart over één meld ik me al bij de kosters van het schattige kerkje. Ze zitten al op me te wachten en denken eerst dat ik de fotograaf ben. Ik heb mijn camera natuurlijk rond mijn nek hangen haha. Ze vragen “heb je buiten foto’s kunnen maken?” Ze voorzien al een verruïneerd kapsel van de bruid, en zijn blij te horen dat ik de ambtenaar ben. Vol trots laten ze me het kerkje zien en staan echt met alles wat denkbaar is voor me klaar. Heel fijn! Ook Patricia Foort komt binnen om haar muziekinstallatie klaar te zetten. Ik installeer mijn camera in een hoekje op het balkon, zodat ik een stukje kan filmen. Altijd leuk. De gasten druppelen binnen en zoeken een plekje en als laatste komt het bruidspaar met hun zoon de kerk in. Patricia zingt prachtig, het bruidspaar is ontroerd en geniet. Echt, ze strálen. Daar had een zonnetje niet eens tegenop gekund! Het wordt een heerlijke ceremonie. Los, ontspannen, vol humor en met prachtige muziek. Bovendien is hij extra persoonlijk doordat ik hun zoon het jawoord laat vragen. Ik bevestig het huweljik en met een enorme mep met de hamer van zoonlief zijn ze echt getrouwd! Na 22 jaar samen zijn, nu echt verbonden. Het was genieten, ook voor mij. De fotografe, Foto Sanne, zag ik heel af en toe voorbij schuiven, maar die was zo onopvallend aanwezig, top! Patricia zong de sterren van de hemel, het bruidspaar zat te glimmen en hun zoon deed super leuk mee in de ceremonie. Ik ging met een heel voldaan gevoel weer naar huis. Heerlijk. Vandaag kreeg ik een super lieve mail met een dankjewel. Daar word ik nou blij van! Hoi Andréa! Wat was het een geweldige ceremonie, we zijn er nog steeds helemaal vol van, dit was precies zoals we het graag wilden. Onze verwachtingen waren zeer hoog gespannen wat de ceremonie aangaat en die zijn volledig behaald, wat was het mooi, helemaal geweldig. We zitten al dagen te zwijmelen hoe mooi het was, we zouden het zo op exact de zelfde manier van minuut tot minuut weer over willen doen. Nou weet zeker dat we hier heel lang heel mooi en gelukkig op terug kijken, ook de inbreng van onze zoon in samenwerking met jou was zo gaaf, en met zo’n klap met de hamer zijn we echt wel heel erg getrouwd! We hebben alleen maar supermooie reacties van onze gasten ontvangen, die vonden de ceremonie ook zo prachtig. Andrea nogmaals heel erg bedankt voor de grandioze ceremonie, onze bruiloft is echt een sprookjesbruiloft geworden, een echte droom, heel erg bedankt voor je adviezen en je enthousiasme waarmee je ons een onvergetelijke bruiloft bezorgd hebt. Duizend maal dank hier! Voor wie het leuk vind heb ik een kleine compilatie gemaakt. Stond mijn camera niet voor niets in de hoek te draaien ;-) Die vind je hier.

Share This :