img 06 4699 5373
img iktrouwjou@trouwbureauamsterdam.nl
img Amsterdam
  • Follow us:
  • LinkedIn

  • Pinterest

Waarom jullie eigen trouwambtenaar
Ik kan jullie trouwambtenaar zijn of jullie ceremonie spreker. Wat is het verschil?

Trouwambtenaar ben ik op een moment dat ik officieel een huwelijk voltrek en de akte als (buitengewoon) ambtenaar van de burgerlijke stand mag tekenen. Ceremoniespreker ben ik als ik jullie huwelijksceremonie leidt zonder daarbij officieel een jawoord vraag maar wel een belofte, die jullie aan elkaar met je hart doen. En dat is toch de essentie: Ja tegen elkaar zeggen, ja tegen een leven samen, ja tegen de liefde, ja met heel je hart.

Als trouwambtenaar maar ook als ceremoniespreker kan ik jullie een huwelijksceremonie geven zoals jullie die willen. Trouwen anno nu. Jullie bepalen hoe het eruit komt te zien. Zolang ik me aan de wettelijke verplichtingen houd die een ceremonie met zich mee brengt, kan ik de ceremonie helemaal indelen naar jullie wensen. Garantie voor een goed huwelijk kan ik niet geven, wel voor de start ervan .

Een ceremonie in het Engels

Geen probleem. Tijdens mijn werk als ambtenaar van de burgerlijke stand in Amsterdam, heb ik al heel wat ceremonies in het Engels mogen voltrekken.

De herbelofte

Jullie zijn misschien al járen getrouwd, maar toen ging dat allemaal heel snel, er was geen budget voor een groots feest, je had nog niks in te brengen als bruidspaar. Nee, als je NU zou trouwen, dan zou je het wel weten. Voor jullie is er de herbelofte. Doe dat bijzondere moment dat jullie elkaar trouw beloofden gewoon nóg eens. Maar nu zoals je dat graag toen had willen doen. Met een persoonlijke toespraak, een mooie vernieuwde belofte, ringen, een akte… helemaal compleet. Ik denk graag met jullie mee!

Een ceremonie in het buitenland

Een ceremonie in het buitenland is wel héél bijzonder.  Dat kan! Ik leg jullie graag uit hoe dat werkt!